Zrušiť

Hľadáme toho správneho „BLÁZNA“ aj pre absolvoval.

1 200 €
Typ: Ponuka, z dňa 19. 2. 2024 (č. 37733300)
Informácie o práci
Miesto výkonu
Celý kraj
Vhodné pre
Bez praxe
Dátum nástupu
Ihneď
Požiadavky na vzdelanie
Stredoškolské s maturitou
Jazykové schopnosti
Nie sú potrebné
Druh pracovného pomeru
Plný úväzok
Zobraziť všetko

Hľadám do nášho tímu hostesiek a promotérov, toho správneho „BLÁZNA“.
Proste človeka ktorý sa rád baví, nevadí mu komunikovať s cudzími ľuďmi a chce si užiť život naplno.


Kto sme, čo robíme?

Sme partia ľudí, ktorá si chodí do práce užiť srandu spojenú s propagáciou najrôznejších benefitov. Občas tiež niekomu pomôžeme nejakou radou keď je v koncoch alebo mu treba poradíme, ako si stiahnuť aplikáciu, a tak. Rozdáme úsmevy, darčeky deťom, dáme kávu a potom už vlastne ideme domov. Jednoducho super deň s priateľmi/kolegami.


A čo ty?

No ty by si bol našou súčasťou. Buď za tebou klient príde sám alebo jednoducho začneš konverzáciu ty! Povieš čo máš na srdci, ako sa veci majú a je to. Nič zložité. Ale neboj ani tak ťa v tom nikto z nás nenechá samotného.
A aby si mal motiváciu sa zlepšovať a makať na sebe. Tak pre tie správne „BLÁZNY“ sa môže nájsť aj nejaké lepšie miestečko.


Kde promujeme?

Tam kam nás vietor zanesie, napríklad na športových podujatiach, detských dňoch, v Obchodných Centroch a ani firmy nám nie sú cudzie. Hlavne aby nás to tam bavilo, práca potom už ide sama.
(Jazdíme si po východe Slovenska, takže ak máš vodičák máš šancu na firemné auto, ak nie nevadí. Vodičák nie je podmienkou!)
Víkendy máme voľné, pretože aj my sme ľudia a potrebujeme si oddýchnuť.


Čo peniaze?

Peniaze sú samozrejme až na prvom mieste :) . Preto ťa nechceme limitovať ako niekde vo fabrike a budeš odmenený spravodlivým motivačným systémom. Koľko je pre teba dosť si určíš len ty sám. Tvoj mesačný plat budú občas sprevádzať aj nejaké súťaže, či už finančné alebo vecné.


A čo teraz?

Ak sa cítiš na to byť našou súčasťou, tak nám pošli nejaké informácie o tebe. Nech aj mi máme predstavu s kým máme tú česť.


Budeme sa na teba tešiť.



:-)

Hľadám do nášho tímu hostesiek a promotérov, toho správneho „BLÁZNA“.
Proste človeka ktorý sa rád baví, nevadí mu komunikovať s cudzími ľuďmi a chce si užiť život naplno.


Kto sme, čo robíme?

Sme partia ľudí, ktorá si chodí do práce užiť srandu spojenú s propagáciou najrôznejších benefitov. Občas tiež niekomu pomôžeme nejakou radou keď je v koncoch alebo mu treba poradíme, ako si stiahnuť aplikáciu, a tak. Rozdáme úsmevy, darčeky deťom, dáme kávu a potom už...

Predajca Katarína Košice Nehodnotený Člen od februára 2024
KK
1 200 €
Košice II - Západ
Zobraziť kontakty